Hoppa till innehåll

Starka företag hos Strandkontor


Ekerö Hälsorum erbjuder hälsotjänster för att återfå eller behålla din balans. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och erbjuder bl.a. Massage, Yoga, KBT samt kurser i mindfulness och stresshantering.


Vårt mål och vision är att alltid leverera en företagsresa med Edge. Upplev vår världs finaste resmål genom unika boenden, aktiviteter och måltidsupplevelser. Genom att inkludera något av våra tre hållbarhetspaket, kopplas resans syfte samman med Ert företags CSR-strategi.


Qognito Management levererar konsulttjänster för såväl stora som små projekt, inom bland annat energi- och husbyggnads-, industri- och anläggningsbranschen.


Välkommen till Sense hud & hår, en frisör och hudvårds salong med utsikt över Mälaren. Här kan du slappna av och njuta av ett stort utbud av professionella behandlingar från topp till tå. Frisörer, hudterapeuter, nagelterapeuter, makeupartister, och massörer står beredda att ta hand om dig medan du njuter av utsikten.


Ska du köpa eller sälja en bostad? Din bostadsaffär är kanske den största och viktigaste affären i ditt liv. Våra engagerade och duktiga mäklare har lång erfarenhet av att förmedla bostäder på Ekerö. Vi erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.


Vi är experter på att skapa de mest fantastiska blomsterarrangemangen från den allra enklaste stunden till de pampigaste festerna. Där vi brinner för den högsta kvalitén, strävan mot våra miljömål och ständig inspiration. Med 15 års erfarenhet inom blomsterbranschen håller vi oss uppdaterade om trender med en stor medvetenhet och tidlösa och stilsäkra dekoreringar.


Vi riktar oss till både företag och privatpersoner och tar oss an alla typer av projekt, inget är för stort eller för smått för oss. Vår ambition är att skapa en god relation med varje kund för att kunna skräddarsy lösningar och uppnå bästa möjliga resultat.


Hjälper kunder med löpande redovisning, löner, deklarationer, bokslut och årsredovisning. Våra kunder är företag inom olika branscher, bostadsrättsföreningar och ideella föreningar.


En naprapatklinik som erbjuder stort kunnande och bred erfarenhet inom naprapati, idrottsmedicin, stötvågsbehandling, akupunktur och elmedicin. Kliniker på Östermalm och Ekerö.


Lean Retail Int. AB – Movesgood, för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse dig med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet


Flintab är en komplett leverantör inom vågar och registreringssystem. Vi utvecklar produkter och tjänster för våra kunder oavsett verksamhet. Vår målsättning är att generera maximal affärsnytta. Det ställer höga krav på innovation, noggrannhet och kvalité – och affärsförståelse.


Säljer, levererar och monterar hissar, tillgänglighetslösningar och balkongsystem. Handikapp-anpassning av fastigheter. Försäljning & montage av balkongplattformar, balkongräcken, inglasningar.


Svenskt företag med över 20 års erfarenhet av drogtester. Vi erbjuder ett helhetskoncept; drogtester med garanti, unika laboratorieanalyser för droger och läkemedel i saliv, urin, blod och hår, samt kostnadsfri utbildning och full support. 


Arkval arkitekter är en arkitektbyrå specialiserad inom fastighetsutveckling med lång arbetserfarenhet. Vi översätter visioner till skisser och färdiga handlingar.


My name is Sree. I am originally from India and now settled in Sweden. I am a passionate product leader with 10+ years of experience in product management