Starka företag hos Strandkontor


Ekerö Hälsorum erbjuder hälsotjänster för att återfå eller behålla din balans. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och erbjuder bl.a. Massage, Yoga, KBT samt kurser i mindfulness och stresshantering.


Levererar trygghet till företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt. Vi arbetar efter KAKAO: Kvalitet, Arbetsglädje, Kundfokus, Ansvar & Omtänksamhet.


Välkommen till Sense hud & hår, en frisör och hudvårds salong med utsikt över Mälaren. Här kan du slappna av och njuta av ett stort utbud av professionella behandlingar från topp till tå. Frisörer, hudterapeuter, nagelterapeuter, makeupartister, och massörer står beredda att ta hand om dig medan du njuter av utsikten.


Vi riktar oss till både företag och privatpersoner och tar oss an alla typer av projekt, inget är för stort eller för smått för oss. Vår ambition är att skapa en god relation med varje kund för att kunna skräddarsy lösningar och uppnå bästa möjliga resultat.


Hjälper kunder med löpande redovisning, löner, deklarationer, bokslut och årsredovisning. Våra kunder är företag inom olika branscher, bostadsrättsföreningar och ideella föreningar.


Lean Retail Int. AB – Movesgood, för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse dig med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet


En naprapatklinik som erbjuder stort kunnande och bred erfarenhet inom naprapati, idrottsmedicin, stötvågsbehandling, akupunktur och elmedicin. Kliniker på Östermalm och Ekerö.


Säljer, levererar och monterar hissar, tillgänglighetslösningar och balkongsystem. Handikapp-anpassning av fastigheter. Försäljning & montage av balkongplattformar, balkongräcken, inglasningar.


Svenskt företag med över 20 års erfarenhet av drogtester. Vi erbjuder ett helhetskoncept; drogtester med garanti, unika laboratorieanalyser för droger och läkemedel i saliv, urin, blod och hår, samt kostnadsfri utbildning och full support. 


Genom en kreativ arbetsprocess skapa estetiska och ekonomiska värden för dig som beställare, och samtidigt hitta lösningar som blir hållbara både för fastigheten, människor och miljö. Vi jobbar huvudsakligen i riktningar; fastighetsutveckling (kontor, handel) och bostäder (flerbostadshus).