Starka företag hos strandkontor


Ekerö Hälsorum erbjuder hälsotjänster för att återfå eller behålla din balans. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv och erbjuder bl.a. Massage, Yoga, KBT samt kurser i mindfulness och stresshantering.

Admit levererar trygghet till företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt. Vi arbetar efter vår kvalitetssäkring KAKAO: Kvalitet, Arbetsglädje, Kundfokus, Ansvar & Omtänksamhet.

SVS ekonomi hjälper kunder med löpande redovisning, löner, deklarationer, bokslut och årsredovisning. SVS ekonomis kunder är småföretag inom olika branscher, bostadsrättsföreningar och ideella föreningar.

Säljer, levererar och monterar hissar, tillgänglighetslösningar och balkongsystem. Handikapp-anpassning av fastigheter. Försäljning och montage av balkongplattformar, balkongräcken, inglasningar.

MedArbetarna är en professionell naprapatklinik som erbjuder dig stort kunnande och bred erfarenhet inom naprapati, idrottsmedicin, stötvågsbehandling, akupunktur och elmedicin. Våra kliniker finns på Östermalm och Ekerö.

Smallpig.Studios ett kontorshotell med 10 platser och en fotostudio Tanken är att det ska vara mer som ett hem än ett kontor. En plats där kaffet smakar lite bättre, kollegorna är lite roligare och vardagsrummet lite mer kreativt.

Lean Retail Int. AB – Movesgood är för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse dig med tidlösa kläder och accessoarer av hög kvalitet

Tillsammans skapar vi ert drömkök, ett kök där ni kan leva och trivas i länge, men också ett kök baserat på medvetna val. Vi har svensktillverkade kvalitetskök, platsbyggd från grunden till rimliga priser.

Här kan du slappna av och njuta av ett stort utbud av professionella behandlingar. Frisörer, hudterapeuter, nagelterapeuter, makeupartister, och massörer står beredda att ta hand om dig medan du njuter av utsikten.

Svenskt företag med över 20 års erfarenhet av drogtester. Vi erbjuder ett helhetskoncept; drogtester med garanti, unika laboratorieanalyser för droger och läkemedel i saliv, urin, blod och hår, samt kostnadsfri utbildning och full support.